Кафтанът е класически летен тоалет, без който сезонният ни гардероб не

...
Кафтанът е класически летен тоалет, без който сезонният ни гардероб не
Коментари Харесай

17 стайлинг идеи как да носим кафтан това лято

Кафтанът е типичен летен тоалет, без който сезонният ни дрешник не може да съществува. Ефирен, само че в това време широк и удобен, той в перфектен както за вечерни разходки по плажа, по този начин и за цветна градска визия. Няма по какъв начин да скрием, че често го обличаме и вкъщи поради удобството и свободата, които ни носи.

Днес ви представяме 17 стайлинг хрумвания с обичаните ни модели това лято, в които ще се влюбите. Предложенията ни включват разнородни варианти от класическата рокля на райе в морските цветове – бяло и синьо, до по-смели вариации в пастелни нюанси. Носим го със, обичаните ни чехли и доста слънчево настроение. Ако е направен от по-лека материя, даже го обличаме над банския си, до момента в който стигнем до плажа. Макар че ни носи комфорт и хладина в горещите летни дни, кафтанът не са просто е една от тези „ мързеливи “ облекла, които намятаме, без да мислим доста. Всъщност той може да бъде и доста грациозен. За по-специална вечер залагаме на някоя едноцветна алтернатива и я комбинираме с обувки с платфома и семпла.

Дали ще го разхождате по плажа с джапанки на разположение, или ще се излежавате с него на дивана, гледайки обичания си, едно е несъмнено – кафтанът е наложителен признак в летния ни дрешник. А в случай че към момента се чудите по какъв начин да го носите, разгледайте нашите оферти в галерията.

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР